marți, 30 decembrie 2008

Grile Facultatea de Drept si administratie publica

Obiectivul principal consta in formarea de juristi pentru diverse domenii ale vietii sociale: magistratura, administratie, avocatura, cercetare stiintifica, diplomatie.
Decan: Prof. univ. dr. Stancu Radu
Prodecan: Prof. univ. dr. Rudareanu Mariana
Prodecan: Conf. univ. dr. Jidovu Nicu
Prodecan: Lector univ. dr. Paun Roxana Daniela
Prodecan: Conf. univ. dr. Albu Emanuel
Cancelar: Conf. univ. dr. Fainisi Florin


Scoala viitorilor juristi isi desfasoara activitatile intr-un edificiu pe cat de modern si elegant, pe atat de functional. Dotata cu aula de 5 stele si mai multe amfiteatre, cu sali de seminar spatioase si luminoase, laborator de criminalistica, biblioteca si sali de lectura, toate inzestrate cu mobilier, aparatura si tehnica de calcul de ultima generatie. Facultatea de Drept ofera conditii de studiu la un inalt nivel si se inscrie, fara discutie, in categoria privilegiata a elitei institutiilor europene de invatamant superior.

Folosesc cuvantul scoala pentru ca aici, gratie valorosului corp didactic, activitatea de cercetare stiintifica armonios conjugata cu aceea de invatamant a dat nastere unei autentice si inconfundabile scoli de drept. Absolventii facultatii sunt astfel cunoscuti si recunoscuti in mediile juridice dupa calitatea si cantitatea cunostintelor dobandite, dupa amprenta stiintifica imprimata de dascalii lor de-a lungul anilor de studiu.

Niciun comentariu: