marți, 30 decembrie 2008

Facultatea de Finante si banci

Obiectivul facultatii este de a pregati si forma specialisti in domenii financiar-bancare ce urmeaza a-si desfasura activitatea in unitati bancare, societati de asigurari, institutii ale pietei de capital, organisme centrale si locale cu activitate financiara si fiscala precum si de control in domeniu.
Decan: Prof. univ. dr. Gheorghe Pistol
Prodecan: Conf. univ. dr. Eduard Ionescu
Prodecan: Conf. univ. dr. Cezar Braicu
Cancelar: Prof. univ. dr. Cioponea Cristina
Catedra de Finante si banci: Conf. univ. dr. Ion Corbu

Baza materiala a facultatii este deosebit de buna. Dispunem de laboratoare ultra moderne echipate cu calculatoare performante ceea ce asigura desfasurarea orelor de pregatire practica si teoretica in cele mai bune conditii.

Examinarea se face on-line prin intermediul platformei Blackboard cu rezultate imediate fiind cea mai sigura si cea mai dreapta evaluare care se poate face. Platforma e-Learning (Blackboard) care asigura acest proces functioneaza la 2000 de universitati din Uniunea Europeana, America, Japonia si din alte tari, cele mai prestigioase universitati din lume.

Studentii au posibilitatea de a accesa Biblioteca Virtuala si Avizierul Virtual prin deschiderea gratuita a unui cont pe site-ul universitatii.

Studentii vor desfasura o activitate foarte importanta de cercetare stiintifica alaturi de cadrele didactice si pot participa, inca din primul an de studiu, la desfasurarea acestei activitati stiintifice. Facultatea are organizate cercuri stiintifice studentesti unde studentii lucreaza sub indrumarea cadrelor didactice.

Facultatea dispune de o biblioteca cu peste 5000 de volume si peste 1500 de titluri de carti didactice, de un numar mare de abonamente pentru reviste de specialitate din tara si strainatate sub forma de colectii.

Inscrierile pentru admitere incep la data de 20 iunie iar admiterea se desfasoara pe baza mediei obtinute la bacalaureat si a interviului sustinut cu profesorii si conferentiarii facultatii.

Niciun comentariu: